Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot koskevat palveluita, joita yrityksesi (jäljempänä ”sinä”) ostaa yritykseltäni (jäljempänä ”minä”). Palvelut voivat olla esimerkiksi ohjelmointitöitä, huoltotöitä ja asiantuntijatöitä.

Yhteystietoni:
Koodauspalvelu Notnull™
Pellavantori 2 B 78
33100 Tampere
info@notnull.fi

Jaksotan urakan sisältämät työt selkeiksi työvaiheiksi jo tarjousvaiheessa. Kumpikin meistä voi keskeyttää urakan milloin tahansa mistä tahansa syystä johtuen. Jos sinä keskeytät urakan, niin laskutan vain kokonaan tekemäni työvaiheet. Jos minä keskeytän työt, niin laskutan vain työvaiheet, jotka jäävät hyödyksesi.

Laskutan työt sähköpostitse pdf-laskulla. Maksuaikaa on 14 päivää.

Jos et maksa laskua, niin minulla on oikeus, mutta ei velvollisuus, noutaa palvelu takaisin, eli peruuttaa laskussa mainitut työt, mikä tarkoittaa käytännössä esimerkiksi muokkaamieni tiedostojen palauttamista varmuuskopiosta urakan aloitushetkeen.

Toimintamallini on kevyt. En noudata tietotekniikka-alan yleisiä sopimusehtoja, joista viimeisin taitaa olla IT2018. Noudattaminen olisi mahdotonta, koska työstä sopiminen IT2018-ehtojen mukaisilla ehdoilla kestäisi useita päiviä ja teen vain muutaman tunnin kestäviä urakoita.

Toimin asianmukaisella huolellisuudessa ja pidän tiedot salassa.

En vastaa välittömistä, välillisistä, satunnaisista tai epäsuorista vahingoista, menetyksistä, korvauksista, tai kolmannen osapuolen esittämistä vaatimuksista, jotka johtuvat myymistäni palveluista tai niiden saamattomuudesta, estymisestä, vioista tai haavoittuvuuksista, tai tiedon häviämisestä. Mikäli lainsäädännöstä kuitenkin muuta johtuu, vastuuni rajoittuu kuitenkin aina myymistäni palvelusta laskuttamaani rahalliseen määrään.